Massage/healing

Alle indrukken die je opdoet worden opgeslagen in het lichaam. Je zou het lichaam kunnen zien als een grote vergaarbak van alles wat er in je leeft en wat je hebt meegemaakt. Het is dan ook vaak het lichaam dat aangeeft dat ‘de maat vol’ is. Met een massage of beter gezegd ‘healing’ geef je je lichaam de mogelijkheid zaken los te laten. Daardoor kan energie blijven stromen en kun je ook op emotioneel niveau gebeurtenissen loslaten.  

Aangezien je zelf kunt bepalen hoe diep je wilt gaan, is een healing voor iedereen geschikt. Sai Bushan stemt de massage af op wat jij op dat moment nodig hebt. Heb je het druk in je dagelijkse leven en voel je de stress in je lichaam? Een helende massage, die je lichaam letterlijk ‘meer lucht’ geeft, kan zorgen dat je ondanks de drukte toch goed kunt blijven functioneren. Een goede afvloeiing van spanningen geeft je een gevoel van welbevinden, in plaats van verkrampte spieren in onder andere nek en schouders.  

Maar een healing kan ook op een meer emotioneel en energetisch niveau doorwerken. Door ervaring met verschillende yoga- en therapievormen heeft Sai het vermogen om energieën waar te nemen en te transformeren. Hij kan precies voelen waar in jouw lichaam blokkades zitten. Door middel van aanraking neemt hij deze blokkades weg. Je wordt je dan bewust van wat je vasthoudt, zoals een gevoel, een overtuiging of een visueel beeld. Ieder heeft daarin zijn eigen, unieke beleving. Door deze bewustwording zie je dat je de keus hebt om los te laten, of te voelen wat je nodig hebt om los te kunnen laten.  

Of je nu komt voor een diepe spirituele ervaring of een sessie om je beter te voelen, het maakt in wezen geen verschil. Een healing zorgt ervoor dat je je weer lekker voelt en in contact komt met jezelf.  

openingstijden en kosten »


Het Onbewuste, Ereprijsstraat 199, 3765 AH Soest
www.hetonbewuste.nl, info@hetonbewuste.nl, tel.: 06-26258845,
fax.: 084-714 5779, giro 5355393 t.n.v. Het Onbewuste
k.v.k. 55289061, B.T.W. nummer NL851641167B01