create a web page for free

MUKTEE YOGAMuktee betekent bevrijding.
Bevrijding van wat?
Bevrijding van storende overtuigingen, programma’s en patronen die je gevoel en/of gedrag negatief beïnvloeden.
Deze patronen monden vaak uit in fysieke –stress gerelateerde- klachten. Kortom, je levensenergie stagneert, verstart en je ervaart steeds meer beperking en minder vrijheid.

Vaak wordt de verbinding met je eigen Bron geblokkeerd door trauma energie die zich in allerlei fases van ons leven heeft vastgezet in het lichaam. Veel wordt er vanuit ons hoofd geleefd waarbij de onderste gebieden van ons lichaam – met name de eerste drie chakra’s- onvoldoende energie krijgen en ons zo belemmeren om met zelfvertrouwen, zelfwaardering en overgave met de wereld contact te maken en ons volledig hier te kunnen ontplooien.

HOE KAN MUKTEE JE HELPEN OM VRIJ TE WORDEN
Muktee leert je te werken met je eigen energie en is er vooral op gericht om van binnenuit contact te leren maken met de lichaamsenergie en zelf dit contact te leren onderhouden. Zodat je zelf bewust wordt van de belemmerende patronen en hoe die verband houden met fysieke spanningen.
Muktee combineert elementen van yoga, lichaamswerk, sjamanisme en meditatie zodat er op meerdere lagen van je wezen gelijktijdig wordt gewerkt.
Muktee leert je af te stemmen op deze lagen in je lichaam waar alle wijsheid en kennis besloten ligt die we in dit leven nodig hebben om geaard en vol energie te kunnen leven.
Muktee leert je diepgaand te voelen, contact te maken en te luisteren naar je eigen wezen en om de informatie die je hierbij krijgt te doorleven, accepteren en te transformeren naar een liefdevol contact met jezelf en met je bestemming.

WAAR GAAT HET OM BIJ HET BEOEFENEN VAN MUKTEE YOGA
de energie voelen stromen bij elke oefening die je doet
contact maken met je eigen lichaamsbewustzijn en energie
om te ervaren dat het gaat om leren luisteren
om te leren luisteren naar alles wat in je leeft en dit te accepteren zonder oordeel
om te aarden
om te voelen dat de energie door alle chakra’s vrijelijk kan stromen
om te voelen dat je leeft in verbinding met je eigen Bron
om te helen
om helemaal hier te kunnen zijn en jezelf in vrijheid te kunnen neerzetten in verbinding met je bestemming
dat het leven gaat om hier helemaal te kunnen ZIJN